Embrace Yourself - Yoga Retreat Frankrijk

Embrace Yourself: dat is het thema van mijn eerste Yoga Retreat in ‘Domaine les Barreaux’.
Noem het gerust een soort zoektocht naar jezelf, op een ongedwongen manier in de mooiste, puurste omgeving met als bedoeling jezelf helemaal te omarmen en eens goed in de watten te leggen.

Zacht voor jezelf. More BE-ing, less DO-ing.

We gaan tijdens deze dagen laag na laag weghalen en naar binnen kijken: met een vergrootglas, maar met veel mildheid en -wees gerust we gaan niet zweven- wat zelfrelativering en humor.

Hoe? Wel, door ademhalingsoefeningen die blokkades wegwerken, door meditaties die naar de kern gaan, door te wandelen in de magische natuur waarvan we veel kunnen leren, door samen te zwijgen en samen te praten, door gedachten van ons af te schrijven én we voegen er ‘a touch of yoga’ aan toe om lijf en hoofd soepel en sterk te maken. We duiken ook in de filosofie achter yoga die je tools aanreikt om je leven ‘echter’ te maken.

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om mee te kunnen doen, enkel wat moed en goesting om deze reis naar binnen aan te gaan en gewoon te ‘zijn’.

En, niet te vergeten: vers van het veld eten, een goed glas wijn én de heerlijke wellness verwennerij die Les Barreaux biedt met sauna, Hot-tub, zwembad en massages maken de ‘embrace’ compleet.
    24-08-2021 15:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies