De zoektocht van een ouder meisje naar eeuwige schoonheid en groot geluk.

Het is al eens schrikken wanneer het meisje dat in de spiegel kijkt, plots een vrouw ziet.
In De Zoektocht van een ouder meisje naar Eeuwige Schoonheid en Groot Geluk ga ik op zoek naar wat het voor mij betekent om mooi te zijn - zowel vanbuiten als vanbinnen. Ik ga te rade bij experts als psychiater Dirk De Wachter, relatiedeskundige Rika Ponnet en orthomoleculair arts Rudy Proesmans en neem zelf de proef op de som. Hoe beleef ik een intensieve detoxkuur? Welke soort yoga werkt voor mij? En wat zijn de verzorgingsrituelen die ik niet kan missen? Wat weerhoudt me om ten volle gelukkig te zijn en wat zijn de belangrijkste sleutels voor een gelukkig leven?
De Zoektocht van een ouder meisje naar Eeuwige Schoonheid en Groot Geluk is geen allesomvattend naslagwerk vol ultieme tips, maar een persoonlijke zoektocht waarin ik me helemaal openstel, met veel vallen en opstaan. Soms is dat pijnlijk confronterend of ontroerend kwetsbaar, maar het is ook geestig, gracieus en volgens velen hilarisch herkenbaar. Een boek vol persoonlijke ontboezemingen, inspirerende woorden en - als kers op de taart - een aantal heerlijke, heilzame keukengeheimen.

Gezondig

Balanceren  tussen gezond en ongezond op en neer, dank u en fuck you. 

Na de inzichten die ik opdeed tijdens het researchen voor en schrijven van ‘De Zoektocht van een ouder meisje naar Eeuwige Schoonheid en Groot Geluk ‘ ging ik aan de slag met mijn eigen levensverbeterende adviezen. Elke dag opnieuw probeer ik een goede balans te vinden tussen wat gezond is en ongezond, voor lijf én hoofd. Tussen deugdzaam willen zijn en stiekem genieten van zondigen,tussen kwistig dankjewels in het rond strooien en af en toe een brutale fuck-youmiddelvinger durven op te steken, tussen op en neer gaan in het leven. 
Ik vertel in dit boek met een gezondige dosis zelfrelativering over mijn kleine en grote dagelijkse evenwichtsoefeningen als vrouw, echtgenote, moeder, carrièremadam, televisiemaker, journaliste, vriendin, perfectioniste, toegewijde yogini, beginnende auteur, ijdeltuit, kwetsbaar vogeltje, schijnbaar zelfverzekerd stijlicoon, eeuwig zoekende ziel en gewoon... als mens. 
Gezondig is een bundeling van openhartige, herkenbare, soms ontroerende en dan weer grappige verhalen over het dagelijkse balanceren in het leven. Heerlijk gezondig dus! 

Online shoppen

 
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.